Igienizant Pentru Maini 5l Vady (Etanol 67% - Alcool Izopropilic 9% Si Glicerina)

Nou

351,00 leitax incl.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta pana la 35 loyalty points. Your cart will total 35 points 10,50 lei.


Utilizare: Soluție de curățare multifuncțională cu eficiență ridicată pentru igienizarea mâinilor, creată pentru utilizarea frecventă, fără acumulare lipicioasă. Nu usucă mâinile.

 

Mod de utilizare: Asigurați-va că mâinile sunt curate și uscate înainte de utilizare. Pulverizați o dată, de două ori, astfel încât toată mâna să fie umezită și frecați bine până la uscare (15-30 secunde). NUMAI PENTRU UZ EXTERN. A nu se folosi pe răni deschise. Nefrecomandat persoanelor alergice la una dintre componente.

 

Depozitare: A se depolzita în spații închise, uscate, acoperite, aerisite, ferite de acțiunea interperiilor și a radiațiilor solare, departe de sursa de foc, la temperaturi cuprinse între 5-25 grade Celsius.

 

Precauții: H225: Lichid și vapori foarte inflamabili. H319: Provoacă o iritare foarte gravă a ochilor. P101: Dacă este necesară consultarea medicului tineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P210: A se păstra departe de surse de căldură, scântei, flăcări deschise sau suprafețe incinse. - Fumatul interzis! P264: Spălați-vă bine după utilizare. P305+P351+P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. P370+P378: În caz de incendiu utilizati CO2, praf chimic sau nisip pentru stingere. P501: Aruncați conținutul/recipientul dupa utilizare în acord cu regulamentele naționale 

ST 103/2019

 

Termen de valabilitate: 36 de luni de la data fabricației înscrise pe ambalaj (vezi ambalaj)

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

30 produse din aceeasi categorie:

Viziteaza site-ul Materialeonline.ro pe ShopMania