Glet pentru interior pe baza de ipsos - CT 126- 20 KG

Nou

33,00 leitax incl.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta pana la 3 loyalty points. Your cart will total 3 points 0,90 lei.


Ceresit CT 126 este un glet pentru interior pe baza de ipsos aditivat pentru denivelari de la 2 la 10 mm. Se foloseste pentru egalizarea suprafetelor si umplerea denivelarilor intre 2 si 10 mm si obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor. Se aplica pe beton, tencuiala traditionala, vopseluri de dispersie (rezistente), placi de gips-carton.

Acest glet este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet, cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete.

CT126 permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat. Suprafata gletuita va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.

Gletul se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips carton, a paslei, a elementelor decorative din ipsos sau a materialelor spongioase. Acesta poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.

Suprafetele din beton si tencuiala traditionala pot fi reparate cu mortarul Ceresit CT 85. Suprafetele lucioase pe care au fost aplicate vopseluri de ulei vor fi asperizate cu glasspapier si apoi desprafuite. Suprafetele absorbante (ipsos, BCA, silicati sau de provenienta lemnoasa) vor fi grunduite cuCeresit CT 17.

Ceresit CT 126 se va introduce in cantitatea masurata de apa rece si curata si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Dupa 3-5 minute se va amesteca din nou. Masa pregatita trebuie utilizata intr-un interval de aproximativ 40-60 minute de la preparare. Astfel preparat, gletul se va aplica in strat uniform pe suport, cu ajutorul fierul de glet.

Pentru realizarea unui finisaj final de mare finete se poate aplica un ultim strat de glet de consistenta mai moale sau se poate folosi gletul Ceresit CT 127 pentru obtinerea de suprafete de un alb imaculat.

Lucrarile se vor face in conditii lipsite de umezeala, la o temperatura a aerului si a suportului de 5 - 30 grade C. Toate datele tehnice prezentate se refera la conditii de temperatura de 20 grade C si umiditate relativa a aerului de 60%

Customers who bought this product also bought:

30 produse din aceeasi categorie:

Viziteaza site-ul Materialeonline.ro pe ShopMania